Din unika framtid

Har du tänkt på att alla saker som du har gjort i ditt liv har fört dig dit där du är idag? Dina medvetna och omedvetna val har styrt dig in i din unika framtid. Jag bor t.ex här i ett hus ute på landet. Mina tonårsbarn är här varannan vecka och jag har två katter. När min far dog, så tyckte jag att det var synd att sälja huset. Då köpte jag ut mina syskon och efter en omfattande renovering hyrde jag ut huset. När jag sedan separerade från mina barns mor, så fanns det inga lediga lägenheter. Jag flyttade ut hit och det är nu mitt drömhem. Det var knappast en plan jag hade, men dina val styr din framtid. Jag har inget förhållande, men jag har två fina barn och det är resultat av val som jag gjort. Det lustiga är att jag är uppvuxen i en lägenhet inne i stan och jag var så tystlåten att ingen skulle väl kunna tro att jag skulle få några barn.

Det kanske låter konstigt, men jag tror att vi har ett visuellt mål som vi strävar mot. Vi vet kanske inte om vad målet är och det är helt individuellt, men vi jobbar mot att nå det. Sedan när vi når målet så förstår vi att det var naturligtvis så här det skulle bli. När jag var liten älskade jag att teckna och skriva. Tiden gick och jag provade på många yrken. Mestadels kroppsarbeten. Efter utmattningssyndrom, depression och psykisk ohälsa. Pratade jag med en arbetspsykolog som efter några tester kunde konstatera att jag skulle jobba med skapande. Då föll alla pusselbitarna på plats. Jag skulle skriva, teckna, snickra och skapa. Det är det jag blir lycklig av. Nu gäller det bara att kunna få en försörjning på det. Det är min utmaning nu och det ska forma min unika framtid.

Kommentera gärna och dela med dig om ni har liknande erfarenheter gällande era val i livet. Fyra punkter för att förändra ditt liv

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s